Up to 50% Off! Get up to 50% Off + More! Code: JANLUV Ends: 1/21 Details
Apply

  1. Help
Up to 50% Off! Get up to 50% Off + More! Code: JANLUV Ends: 1/21 Details
Apply

Altin is a True Hero

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Altin is a True Hero - Page Text Content

2: hapi 4: mos harro emrin e sponsorit | hapi 2: beni catine

3: do na jepni ndonje lek se o bo keq | round tables per ceshtje rrotulluese

4: birra rritet me 0.1 Euro dhe bohet 0.4 Euro

7: organizatat e konsumatoreve te Ballkanit ne kulmin e punes per mbrojtjen e konsumatoreve | sot shpall kandidaturen per Drejtor Ekzekutiv te ZMKse! fitoj une

8: eksperimenti i colas ballkanike (Budva) | pse kemi ardhur?!!! | qe tani e tutje ska me monopole!

9: cfare kam dashur te them?!!!

10: bashkepunimi i ngushte dhe i ngrohte me organet e policise | o milet degjoni dhe mbani vesh | o qeros!

11: kush guxon te vjedhe ne peshe do te kete keq punen sepse une i them drejtores qe t'ju gjobise | firmosja e mareveshjes se stabilizim asocimit | konference shtypi me mediat e ... TVSH | tregtues deklaroni cmimet se ju erdhem pastaj... | nje cast lumturie e vogel profesionale. Mediat erdhen!!! | turp te keni te gjithe

12: konference shume e fuqishme | tani sdo pi me njeri duhan

13: duke ju folur 40 protestuesve dhe 50 gazetareve:-)

14: KUR TAKOHEN KARVANET | paskan ardhur mediat! cne? | takohemi neser?

15: karvani europian antimafia 2005 | KARVANI = 1 FURGON | themelimi i keshillit rinor gjirokaster 1995 | kinoforum transpoiting 1998

16: shqiperia nuk eshte nje kosh plehrash 2004 perballe kryeministrise | prezantimi i manualit rock the vote 2004 | proeste perballe ambasades greke 2004

17: www.albaniansex.org -> www.punesimi.info 2004 | www.albaniansex.org -> www.punesimi.info 2004 | www.albaniansex.org -> www.punesimi.info 2004

18: www.albaniansex.org -> www.punesimi.info 2004 | www.albaniansex.org -> www.punesimi.info 2004

19: stop importit te plehrave durres 2005

20: hera pare qe pashe futboll fituam! duhet te shoh me shume... | aktiviteti i tolerances 1997 para piramides (plagjiature e MJAFT ne 2003) | te votosh apo te mos votosh 2003

Sizes: mini|medium|large|massive
Default User
  • By: Altin G.
  • Joined: over 10 years ago
  • Published Mixbooks: 0
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Altin is a True Hero
  • This photobook of Altin was created by Mixbook in less than 3 seconds. Make your own at Mixbook.com!
  • Tags: None
  • Started: over 10 years ago
  • Updated: over 10 years ago