45-50% Off! Enjoy 45-50% Off + More! Code: YAYGREEN Ends: 12/10 Details
Apply

  1. Help
45-50% Off! Enjoy 45-50% Off + More! Code: YAYGREEN Ends: 12/10 Details
Apply

Dorina is a True Hero

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Dorina is a True Hero - Page Text Content

FC: Dorina is a True Hero

3: Grupi - Misioni Thethi 2008 | Qesh qe te mos qaj... | Me gezim punoj, se ne facebook qendroj, dhe shoqnin e respektoj kur e tag-oj apo komentoj....

4: ja dhe cifti i grupit. vetem se nuk di si ta coj ne pozicionin e duhur...hahahha

5: Rruges se gjate

6: te ngujuarit | Gotat e para ... | Dori ne katror + Gjergji + Stela

7: Hajde Dori na prij perpara :-) | Tipi tosti... | Iside, in Kulla e Ngujimit

8: Salsa training | Gjysma e fotos ne tym

9: Fushë:-)

10: Takimi me grupin e pare, grupi i dyte erdhi teper vone, rreth 8 ore rruge.. takimi me miqte | Foto grupi - diten e diele, para nisjes per Tirane | takimi me miqte

11: te lokali jone i preferuar... | te lokali jone i preferuar...

12: Dorina ne mengjes mbi ure te Bemberg-ut :-) | Ketu je ne Seminar para Pauzes hehe kinse un ee di a ka qen para apo pas pauzes :-) | Kjo eshte foto qe mua me ka pelcy shumeeee dhe me ka ardh shume kec qe une skam mujt te dal ne foto, por kam fotografu :-) to bad, se te gjithe keni dal mir edhe Dresdeni mbrapa shume shume bukur :-) | te lokali jone i preferuar...

13: e martuam arten.... | ne Durres tek disko Andi :) e mbani mend?

14: matura 2000 | Bamberg & Dresden | Per 25 vjetorin tim!

15: klasa 1c 1997

Sizes: mini|medium|large|gargantuan
Default User
  • By: Dorina K.
  • Joined: over 10 years ago
  • Published Mixbooks: 0
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Dorina is a True Hero
  • This photobook of Dorina was created by Mixbook in less than 3 seconds. Make your own at Mixbook.com!
  • Tags: None
  • Started: over 10 years ago
  • Updated: over 10 years ago