Up to 50% Off + 10% Off! Enjoy up to 50% Off + 10% Off! Code: PEONY Ends: 4/22 Details
Apply

  1. Help
Up to 50% Off + 10% Off! Enjoy up to 50% Off + 10% Off! Code: PEONY Ends: 4/22 Details
Apply

My Year Magazine

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

My Year Magazine - Page Text Content

S: Groeten van de Seldenthuis-Preville Familie 2012

BC: The End

FC: Groeten uit Canada 2012

1: Juli 2011: Canada Day! Op 1 juli vieren we de verjaardag van Canada. Het is net zoiets als Koninginnedag. In plaats van oranje draagt iedereen rood en wit, de kleuren van de Canadese vlag. Hier zie je Emma, Kate, Luke en Dick op weg naar de binnenstad van Ottawa.

2: Dick & Dyana | 25 Jaar Getrouwd | ZOMER 2012 | ............................................

3: Mei en juni 2011. Luke en Kate (en Dick) gingen in Gatineau Park ziplijen. Voor Luke was het "fun, but scary", zo hoog in de bomen. Kate zei dat ze het af en toe ook niet breed had. Allebei natuurlijk wel trots dat ze het hele parcours hebben afgemaakt. Luke was in juni in het ziekenhuis om zijn amandelen te laten verwijderen. Rechtsboven zie je hem met Dr. Dad. Rechtsonder komt hij op een rolstoel het ziekenhuis uit. Hij slaapt nu stukken beter en snurkt bijna niet meer.

4: New Brunswick

5: July 2011. De eerste reis van de Seldenthuis-Previlles naar de Maritimes. Deze foto's zijn in New Brunswick genomen. De foto van Dyana, Emma en Luke is genomen voor de waterval in Grand Falls. Hoe ze op die naam gekomen zijn weten we niet. Dick zag eindelijk ook zijn eerste wilde eland na meer dan 20 jaar in Canada.

7: Québec city is een geweldige stad om in rond te lopen. Luke, Kate en Emma hadden het er erg naar hun zin!l En voorzover je het niet wist: Emma is de clown van de familie. | Québec

8: "The best day of my life". Zo beschreef Luke zijn dag in het Saguenay- St. Lawrence Marine Park. Het was inderdaad geweldig met al die walvissen, zeehonden en andere water fauna. (Juli 2011)

9: Saguenay-St.Lawrence Marine Park

11: Lake Champlain | Na Québec en de walvissen zijn we een paar dagen naar de zeilboot gegaan. Er word altijd heel wat gezwommen. Links zie je Emma en Coralie (Alain's oudste dochter). Op de ontbijtfoto zie je Emma en Denise en Marley and AnneMichaela, twee van Emma's vrienden. Beneden zie je Luke en Kate in het water en Denise in de kombuis van haar zeilboot.

13: Karen, Jos, Jasper en Tessa kwamen in augustus op bezoek. Natuurlijk moesten we naar het station om treinen te zien. We zijn ook naar het Museum of Civilization geweest en op het paardenboerderijtje waar Kate die zomer op de paarden paste. Tessa was bijna van Emma niet weg te slaan en Jasper en Luke konden het samen ook prima vinden. | Familie!

14: Dyana en Dick brachten Mitchell in September naar Halifax, waar Mitch naar de universiteit zou gaan. Hier boven zijn we de laatste dingen aan het inkopen voor zijn studentenkamer. Rechts zie je Mitch en zijn vriendin Rachel. Ze hebben ondertussen na twee jaar hun relatie beeindigt (ze zijn nog steeds vrienden).

16: Het was een fantastisch jaar voor Kate. In april kocht ze een auto (boven) en begon ze te werken als lifeguard en zweminstructrice. Aan het eind van het jaar slaagde ze met glans van haar studie (rechtsboven), wat betekende dat ze automatisch aangenomen zou worden voor haar massage therapist studie, die in September 2012 begint.

19: Kerstfoto's. Linksboven zie je Kate, Josée (Emma's vriendin), Emma en Liseanne (Kate's vriendin). Linksonder zie je Luke en Maxime (Alain's dochter). Rechtsonder zie je Josée, Coralie, Maxime en Marcel (de vader van Josée en Liseanne).

21: Links zie je Luke en Emma en vrienden op Winterlude, het winterfestival dat jaarlijks in Ottawa wordt gehouden. Op deze pagina zie je Kate en Emma en Rocco de kat op de nieuwe bank. Dankjewel, (O)Ma!

Sizes: mini|medium|large|jumbo
Default User
  • By: Dick S.
  • Joined: about 7 years ago
  • Published Mixbooks: 1
No contributors

About This Mixbook

  • Title: My Year Magazine
  • Theme for Mixbook Scrapbookers
  • Tags: None
  • Published: about 7 years ago