Up to 50% + 10% Off Get up to 50% Off + 10% Off! Code: NOEL18 Ends: 12/17 Details
Apply

  1. Help
Christmas Delivery Countdown
Up to 50% + 10% Off Get up to 50% Off + 10% Off! Code: NOEL18 Ends: 12/17 Details
Apply

ARTIST JOURNAAL, TON BOUDEWIJN

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

ARTIST JOURNAAL, TON BOUDEWIJN - Page Text Content

1: TON BOUDEWIJN LID SINDS 2007

4: Terug in de tijd In 2007 sloot ik me aan bij de dFBa. Deze groep was samengesteld uit kunstenaars die zich allen voorbereidden op hun deelname aan de Biennale Florence aan het eind van dat jaar. Onder andere organiseerde de dFBa, voor de Biennale van start ging, een aantal exposities in Nederland. Nieuwe contacten werden gelegd en oude hernieuwd, het was een leuke en inspirerende tijd. Het vervolg Uitnodigingen volgden om te exposeren in onder meer de Camden Art Gallery in London en Amsterdam Whitney Gallery in New York

6: Mijn schilderijen kon je nog de afgelopen jaren nog twee keer in Florence aanschouwen, in het Auditorium al Duomo. Hier worden exposities georganiseerd door Vivid Arts Network. Deze organisatie brengt niet alleen kunst onder de aandacht, maar zet zich tegelijkertijd in voor mensenrechten.

7: Ook dichter bij huis, in Nijmegen, had zich een kunstenaarscollectief ontwikkeld: Smeerolie Creatief Platform, waarvan ik enkele jaren actief lid ben. Volgende maand, op vrijdag 20 april, wordt de Kunstraffinaderij XL geopend, een kunstbeurs voor creatieve ondernemers, kunstenaars en artiesten. De Kunstraffinaderij vindt veelal plaats op bijzondere locaties.

8: Actueel Dit keer wordt de industriele ambiance van de drukpershal van De Gelderlander omgeruild voor de sacrale stemming van de St. Stevenskerk. Meer informatie vindt je op www.kunstraffinaderij.nl. Je kunt mijn beeldend werk bekijken op mijn website: www.galleryboudewijn.com. Binnenkort is hier ook muziek te horen: ik ben momenteel druk bezig om mijn komposities voor gitaar op te nemen en online te zetten.

9: Overige links: www.druktoets.nl www.polposition.nl www.kunstraffinaderij.nl www.smeerolieplatform.net www.vividartsnetwork.com

10: TERWIJL IK VAN MIJN WERKPLAATS NAAR MIJN GALERIE LOOP ZIE IK IN EEN OOGOPSLAG WAT ER AAN MIJN SCHILDERIJ MOET GEBEUREN EN ZET IN SNELLE BEWEGINGEN NIEUWE VORMEN NEER. DIT PROCES HERHAALT ZICH VELE MALEN TIJDENS EEN SCHILDERSESSIE. DIRECT CONTACT MET HET DOEK VERKLAART HET GEBRUIK VAN SPONSEN IN PLAATS VAN STAANDAARD PENSELEN.

12: PAINTINGS ACRYLIC ON CANVAS 59 - 39 INCH

15: Vraag Het schrijven van dit dFBa-journaal heeft me weer op het spoor gebracht van (oud)leden die uit het oog waren geraakt, door hun dFBa-journaals te lezen of hun websites te bekijken. Tjonge, er is flink aan de weg getimmerd door menig artiest. Bij sommigen zie je paralellen, zoals bij Bikkel die ook aanwezig was tijdens de Art Carrousel du Louvre, Paris, en exposeerde bij dezelfde galerie in New York. De door Bikkel georganiseerde reeks tentoonstellingen onder de naam: Kunst aan de Kade beleeft nu al zijn 30e editie. Ik wil aan haar graag de vraag stellen of Kunst aan deKade in Rotterdam wellicht een podium kan bieden aan kunstenaars van Smeerolieplatform Nijmegen?

Sizes: mini|medium|large|behemoth
simon borst
  • By: simon b.
  • Joined: almost 8 years ago
  • Published Mixbooks: 4
No contributors

About This Mixbook

  • Title: ARTIST JOURNAAL, TON BOUDEWIJN
  • ARTIST JOURNAAL, TON BOUDEWIJN
  • Tags: artist journaal, TON BOUDEWIJN
  • Started: over 6 years ago
  • Updated: over 6 years ago