Les animals en perill d'extinció

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Les animals en perill d'extinció - Page Text Content

S: Happy Holidays

FC: Els animals en perill d'extincio

1: Hola amics i amigues! Benvinguts al mon dels animals en perill d'extincio. Saps quins animals es troben actualment en perill d'extincio? Us convidem a desobrir-ho!

2: EL TIGRE Es tracta del mamifer feli mes gran del regne animal. El seu pes va entre 100 i els 300kg i poden arribar a una longitud entre 1 -3 metres. El seu pelatge passa de tons ataronjats marrons fins i tot blancs. I la seva caracteristica identificativa son les ratlles negres o marrons que es dibuixen al seu cos. El podem trobar a Asia, des de Siberia fins l'illa de Java.

3: FAMILIA DEL TIGRE: - El LIGRE Es un creuament entre un lleo i una tigressa. Te l'aspecte d'un lleo pero amb ratlles. Pot arribar a mesurar 4 metres i pesar 400 kg. | - EL TIGRON Es el creuament entre una lleona i un tigre. Te les mateixes caracteristiques que el ligre. Aquests creuaments nomes es donen en zones de cautiveri.

4: EL COCODRIL Son reptils que viuen en les arees tropicals d''Africa, Asia, America i Australia. Son excel.lents nedadors. Tendeixen a viure en rius de corrent lent i s'alimenten d'una amplia varietat d'animals, preferentment vius. La seva pell es escamosa, dura i seca. Arriben a viure uns 80 anys.

5: OS PANDA Es un mamifer de la familia dels ossos. viu del bambu a la selva Xinesa. El pes varia entre 80 i 100kg. El seu pelatge contrasta tons blancs i negres que es troben a les orelles, als ulls, a les extremitats i a les espatlles.

6: EL GORIL.LA Es un primat que pot arribar a pesar 275kg i medir 1'80m. Viu a la selva de muntanya a la frontera entre la Republica Democratica del Congo, Uganda i Ruanda. Te el cap massis i orelles petites. La seva alimentacio es vegeteriana i molt variada. | EL FLOQUET DE NEU Va ser l'unic goril.la blanc que va existir en la historia.

7: EL COALA Es un mamifer marsupial que habita en els arbres d'Australia. Mesura entre 61 i 85 cm i pesa entre 4 i 14 kg. | Tenen un pelatge suau, entre marro i gris platejat, i les seves mans estan proveides de grapes afilades amb les quals s'ajuden per pujar als arbres. S'alimenten de fulles i crostes, aixi com dels fruits de l'eucaliptus.

8: L'AGUIL.LA Es una au rapinyaire d'America del Nord. La seva envergadura potser entre 2- 3 m i pesar entre 4- 6 kg. S'alimenten de peix. El seu plomatge es bru i el seu cap distintiu blanc.

9: EL MUSSOL Es una de les aus rapinyaires nocturnes mes esteses de la meitat sud d'Europa i nord d'Africa. Te uns 25 cm de longitud, uns grans ulls d'iris groc pal.lid i el plomatge terros a taques blanques. En vol es reconeix per les ales curtes, arrodonides i amb linies puntejades de color blanc. Menja petits rosegadors, insectes grans, petits ocells i cucs.

10: LA BALENA BLAVA Es el mamifer i l'animal mes gran del mon, pot arribar a mesurar entre 25 i 30 metres i normalment viuen entre 35 i 40 anys. Es poden trobar a tots els oceans, excepte en l'Artic.

11: LA TORTUGA DE MAR Les tortugues de mar tenen les mateixes caracteristiques que les tortugues de terra, encara que les seves potes son unes aletes per poder nedar. Habiten als oceans i poden arribar a viure entre 150 i 200 anys.

12: LES FOQUES Les foques son animals mamifers que habiten als oceans en les zones artiques. | Es caracteritzen per tenir el cos allargat amb dues potes i una aleta a darrere que els hi serveix per nedar i caminar.

13: EL LLOP Es considerat com el gos salvatge. Era el principal enemic de l'home i per aquesta rao va anar sent exterminat. Actualment podem trobar alguna especie en reserves naturals.

14: EL RINOCERONT BLANC Es la mes gran de les cinc especies de rinoceronts existents. Poden arribar a mesurar 4 m de llargada i 1,80 m d'alsada, i a pesar mes de 3.500 kg. | Amb els llavis amples i rectes, perfectament adaptats a segar del terra de la sabana africana, l'herba que constitueix el seu aliment.

15: EL LINX Es un animal feli que es troba repartit pel territori europeu i asiatic. El seu pelatje es de color entre pard, vermellos i groguenc amb taques. Pot arribar a mesurar entre 80cm i 1 metre. S'alimenta basicament d'altres animals.

16: El PINGUI Els pinguins son les uniques aus no voladores adaptades al buceig propulsat per les ales. | Agafen velocitats fins a 60km/h encara que la velocitat normal es de 5 i 10 km/h. El temps d'immersio maxim es de 18 minuts. | Normalment viuen en l'hemisferi Sud, encara que hi ha alguns que viuen en llocs menys freds. Mengen peixos.

Sizes: mini|medium|large|gigantic
Default User
  • By: mon
  • Joined: almost 8 years ago
  • Published Mixbooks: 2
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Les animals en perill d'extinció
  • T'agraden els animals? Aquesta és la teva revista!
  • Tags: None
  • Published: almost 8 years ago

Get up to 50% off
Your first order

Get up to 50% off
Your first order