Up to 45% Off! Get up to 45% Off Sitewide! Code: JANYAY45 Ends: 1/23 Details
Apply

  1. Help
Up to 45% Off! Get up to 45% Off Sitewide! Code: JANYAY45 Ends: 1/23 Details
Apply

Les animals en perill d'extinció

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Les animals en perill d'extinció - Page Text Content

S: Happy Holidays

FC: Els animals en perill d'extincio

1: Hola amics i amigues! Benvinguts al mon dels animals en perill d'extincio. Saps quins animals es troben actualment en perill d'extincio? Us convidem a desobrir-ho!

2: EL TIGRE Es tracta del mamifer feli mes gran del regne animal. El seu pes va entre 100 i els 300kg i poden arribar a una longitud entre 1 -3 metres. El seu pelatge passa de tons ataronjats marrons fins i tot blancs. I la seva caracteristica identificativa son les ratlles negres o marrons que es dibuixen al seu cos. El podem trobar a Asia, des de Siberia fins l'illa de Java.

3: FAMILIA DEL TIGRE: - El LIGRE Es un creuament entre un lleo i una tigressa. Te l'aspecte d'un lleo pero amb ratlles. Pot arribar a mesurar 4 metres i pesar 400 kg. | - EL TIGRON Es el creuament entre una lleona i un tigre. Te les mateixes caracteristiques que el ligre. Aquests creuaments nomes es donen en zones de cautiveri.

4: EL COCODRIL Son reptils que viuen en les arees tropicals d''Africa, Asia, America i Australia. Son excel.lents nedadors. Tendeixen a viure en rius de corrent lent i s'alimenten d'una amplia varietat d'animals, preferentment vius. La seva pell es escamosa, dura i seca. Arriben a viure uns 80 anys.

5: OS PANDA Es un mamifer de la familia dels ossos. viu del bambu a la selva Xinesa. El pes varia entre 80 i 100kg. El seu pelatge contrasta tons blancs i negres que es troben a les orelles, als ulls, a les extremitats i a les espatlles.

6: EL GORIL.LA Es un primat que pot arribar a pesar 275kg i medir 1'80m. Viu a la selva de muntanya a la frontera entre la Republica Democratica del Congo, Uganda i Ruanda. Te el cap massis i orelles petites. La seva alimentacio es vegeteriana i molt variada. | EL FLOQUET DE NEU Va ser l'unic goril.la blanc que va existir en la historia.

7: EL COALA Es un mamifer marsupial que habita en els arbres d'Australia. Mesura entre 61 i 85 cm i pesa entre 4 i 14 kg. | Tenen un pelatge suau, entre marro i gris platejat, i les seves mans estan proveides de grapes afilades amb les quals s'ajuden per pujar als arbres. S'alimenten de fulles i crostes, aixi com dels fruits de l'eucaliptus.

8: L'AGUIL.LA Es una au rapinyaire d'America del Nord. La seva envergadura potser entre 2- 3 m i pesar entre 4- 6 kg. S'alimenten de peix. El seu plomatge es bru i el seu cap distintiu blanc.

9: EL MUSSOL Es una de les aus rapinyaires nocturnes mes esteses de la meitat sud d'Europa i nord d'Africa. Te uns 25 cm de longitud, uns grans ulls d'iris groc pal.lid i el plomatge terros a taques blanques. En vol es reconeix per les ales curtes, arrodonides i amb linies puntejades de color blanc. Menja petits rosegadors, insectes grans, petits ocells i cucs.

10: LA BALENA BLAVA Es el mamifer i l'animal mes gran del mon, pot arribar a mesurar entre 25 i 30 metres i normalment viuen entre 35 i 40 anys. Es poden trobar a tots els oceans, excepte en l'Artic.

11: LA TORTUGA DE MAR Les tortugues de mar tenen les mateixes caracteristiques que les tortugues de terra, encara que les seves potes son unes aletes per poder nedar. Habiten als oceans i poden arribar a viure entre 150 i 200 anys.

12: LES FOQUES Les foques son animals mamifers que habiten als oceans en les zones artiques. | Es caracteritzen per tenir el cos allargat amb dues potes i una aleta a darrere que els hi serveix per nedar i caminar.

13: EL LLOP Es considerat com el gos salvatge. Era el principal enemic de l'home i per aquesta rao va anar sent exterminat. Actualment podem trobar alguna especie en reserves naturals.

14: EL RINOCERONT BLANC Es la mes gran de les cinc especies de rinoceronts existents. Poden arribar a mesurar 4 m de llargada i 1,80 m d'alsada, i a pesar mes de 3.500 kg. | Amb els llavis amples i rectes, perfectament adaptats a segar del terra de la sabana africana, l'herba que constitueix el seu aliment.

15: EL LINX Es un animal feli que es troba repartit pel territori europeu i asiatic. El seu pelatje es de color entre pard, vermellos i groguenc amb taques. Pot arribar a mesurar entre 80cm i 1 metre. S'alimenta basicament d'altres animals.

16: El PINGUI Els pinguins son les uniques aus no voladores adaptades al buceig propulsat per les ales. | Agafen velocitats fins a 60km/h encara que la velocitat normal es de 5 i 10 km/h. El temps d'immersio maxim es de 18 minuts. | Normalment viuen en l'hemisferi Sud, encara que hi ha alguns que viuen en llocs menys freds. Mengen peixos.

Sizes: mini|medium|large|gigantic
Default User
  • By: mon
  • Joined: over 9 years ago
  • Published Mixbooks: 2
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Les animals en perill d'extinció
  • T'agraden els animals? Aquesta és la teva revista!
  • Tags: None
  • Published: over 9 years ago