Get up to 50% Off + MORE! Code: MML18 Ends: 5/28 Details
Apply

  1. Help
Get up to 50% Off + MORE! Code: MML18 Ends: 5/28 Details
Apply

Las Vegas

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Las Vegas - Page Text Content

FC: TAQUILLA NUM. 13

1: HISTORIA 100% REAL

2: -Hi havia una vegada, en una classe "normal i corrent" de 1r eso, acabat dels 18 exercicis de la T-rexa, quí amb el seu cap va trencar la paret, van anar a les taquilles pero, se les van trobar obertes, pero hi havien uns cabells granates que semblaven d'un monstre deformat, pero no estaven gaire equivocats...

5: El proxim dia van anar a consergeria, amb l'Aida que sempre ho veu tot, els va dir que miraria a les cameres de seguretat que hi havia amagades al projector. | Hi van veure una colla de professors entre els quals hi havia: el sr. Frigola, l'Enric, la Martina i la T-rexa.

6: Van obrir les taquilles 1,2,9,12,15 i la numero 13 s'obrí amb un gest estrany, a dins hi havia un mapa que hi deia, que per obrir la cambra secreta el sr.Frigola i la Martina, havien de ballar heavy metal disfressats de conills roses de Pascua.

8: Despres les taquilles es van separar i una cambra va apareixer, havies de posar una combinacio per aconseguir el que fos que hi hagues, ho van intentar de mil maneres pero no s'obria i..., van dir que l' haurien de cridar. -No et referiras a ella. -Si no hi ha mes remei. -Pero si va ser capas de matar un zombie amb la seva cara. -Haurem de cridar a la MG.

9: LA MG

10: Al cap d'una estona, va apareixer la MG, pero ells per precsucio portaven un antifac i van demanar que obris la porta, ella va somriure i la paret de la cambra es va petar desprs se'n va anar. A la cambra hi havia... Un vater incrostat de joies.

13: Quan es disposaven a agafar-lo ,va entrar la dona de la neteja anomenada Laia Pigem i es va quedar bocabadada, pero van agafar el vater i la Martina va agafar la dona de la neteja i la van tancar dins la cambra.

14: Pero, ella cridava. -No em separeu dels meus abrillantadors, son com fills per mi. Es que els meus fills m'han abandonat i el meu marit s'ha suicidat i nomes em queden els pircings del nas . Em sento tan sola a casa que nomes en queden els abrillantados. -Mueeee!!!

17: Van tancar la cambra amb la dona de la neteja a dins, pero no van poder tancar les taquilles que van quedar obertes. Van detenir als professors, pero es van oblidar de la Laia per sempre. I quan es disposaven a agafar el vater van veure que la MG el va desfer amb la seva mirada. Ella va matar amb la seva cara als polis Marti,Xavier i Jordi i a la conserge Aida i va fugir amb les seves sabates marrons quadrades amb pom-poms.

Sizes: mini|medium|large|gigantic
Default User
  • By: MIX L.
  • Joined: almost 6 years ago
  • Published Mixbooks: 2
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Las Vegas
  • Xavier Oriol i altres
  • Tags: None
  • Published: almost 6 years ago