Up to 40% + 15% Off! Up to 40% Off + 15% Off Everything! Code: LOVE20 Ends: 1/27 Details
Apply

  1. Help
Up to 40% + 15% Off! Up to 40% Off + 15% Off Everything! Code: LOVE20 Ends: 1/27 Details
Apply

Llibre Digital 6è B1. Grup 1

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Llibre Digital 6è B1. Grup 1 - Page Text Content

S: F.C. BARCELONA

FC: F.C. BARCELONA

1: El Futbol Club Barcelona, és una entitat esportiva de Barcelona fundada el 29 de novembre de 1899 per un grup de joves futbolistes suissos, britanics i catalans liderats per Hans Gamper. L'estadi on juga els partits com a local és el Camp Nou, amb una capacitat per 99.354 espectadors. Els seus seguidors són coneguts com a culers .

13: MIAMI PLATJA Miami Platja, conegut popularment com a Miami, és un lloc molt turístic coster que forma part del municipi de Mont-roig del Camp, i que es troba situat a uns 20 km de Mont-roig i que és contigu al poble de l'Hospitalet de l'Infant, del qual només es troba separat pel riu de Llastres. Consta principalment d'apartaments de vacances i villes, amb pocs hotels i la seva activitat comercial es troba concentrada al voltant de la Carretera nacional N-340. La seva línia de costa consta d'una srie de petites cales i d'una platja important, la Platja Cristall.

14: MONT-ROIG del CAMP Mont-roig del Camp és una vila i municipi de la comarca del Baix Camp, situat al sector central de la comarca, entre la serra de Colldejou i la mar Mediterrnia. Est format per dos nuclis de població: el nucli antic a l'interior i la població de Miami Platja a la zona costanera, a la Costa Daurada. El municipi té una amplia faana marítima amb apartaments, cmpings i hotels, sorgits anrquicament als nuclis dels Pins de Miramar i Miami Platja i entorn de la platja de Rif, vora les Pobles.

15: hospitalet de l'infant L'Hospitalet de l'Infant és un centre urb de la costa tarragonina, integrat al terme municipal de Vandells i l'Hospitalet de l'Infant i situat a l'extrem sud-occidental de a comarca del Baix Camp. El centre de la població actual es troba damunt d'un promontori rocós flanquejat per extenses platges i travessat pel curs del Llastres, riu ara redut a torrent.

16: RIU de LLASTERS El riu de Llastres es un curs d'aigua del Baix Camp que neix al coll de Fatxes i que forma part de la unitat hidrolgica de les rieres de Llaberia-Vandellos. Malgrat el seu nom és una riera ja que sl baixar sec excepte en temps de pluja torrencial. Desaigua a la Mediterrnia entre Miami Platja Hospitalet de lInfant. El nom del riu Llastres fa referncia a la mansió Oleastrum, citada pels autors antics Antoní i Estrabó, la qual ha estat situada pels estudiosos des de finals del segle XIX, a l'Hospitalet de l'Infant.

17: El Baix Camp El baix camp és una de les tres comarques en qu va quedar dividit el Camp de Tarragona en la divisió comarcal 1.936.És arran de costa, a la zona meridional, entre el Tarragons, al nord-est, i el Baix Ebre al sud. Limita a l'oest amb el Priorat -més al nord- i la Ribera dEbre -més al sud-, al nord amb la Conca de barbera i al nord-est amb l'Alt camp -a l'interior- i el Tarragons -arran de la Mediterrania.

Sizes: mini|medium|large|gargantuan
Default User
  • By: Paco G.
  • Joined: almost 9 years ago
  • Published Mixbooks: 3
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Llibre Digital 6è B1. Grup 1
  • Tags: None
  • Published: over 8 years ago