Up to 50% Off! Up to 50% Off + More! Code: NOVGIFT19 Ends: 11/13 Details
Apply

  1. Help
Up to 50% Off! Up to 50% Off + More! Code: NOVGIFT19 Ends: 11/13 Details
Apply

Noticies

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Noticies - Page Text Content

BC: The End

FC: ARIADNA CALLEJA CRISTINA GARRIGA | NOTICIES

2: L’assesí d’Olot mata al seu jefe perque ‘’era una serp que el dominava’’: va matar al seu jefe perque no li paga i li devia diners. Va posar per sobre el diners que la vida d’una persona.

5: Una dona malvivia amb molts animals a casa, uns 40 gossos i gats aproximadament que anava recollint del carrer. Els vens es queixaven de que feia molta pudor la casa des de fora, i així no podien conviure com una comunitat.

6: All things grow better with love.

7: Els polítics canvien l’edat de jubilació fins al 67 anys. La majoria dels ciutadans no est d’acord, tot i aix, ell exerceix el poder com vol.

8: La llei Sinde, que defensa els drets d’autors i es compromet a tancar les webs de descrregues grtutes per internet, s’est debatin. Hi ha gent a favor, entre ells la majoria dels que viuen del negoci de venta de discos, i l’altra part que la rebutja, ja que es tot un nego d’interessos, els discos massa tenin en compte la crisi econmica en la que vivim.

10: Pujada dels impostos dels bens patrimonials

13: El Papa va plantejar que poden haver-hi excepcions per l’ús del preservatiu per en casos de prostitució per evitar infeccions com la de la sida.

14: Critas ha alertat del "col.lapse" en qu es troba la porta d'entrada als serveis socials de les administracions públiques, una situació molt preocupant perqu l'horitzó de l'economia "no apunta a una millora immediata" i es preveu un increment de les persones necessitades. Durant aquests tres anys de "profunda" crisi econmica ha provocat un retrocés en la qualitat de vida de moltes persones, i "no hi ha hagut una resposta gil i rpida"per part de les administracions.

17: La Seguretat Social ha registrat el passat any a les Balears un descens del 8,24 per cent en la xifra d'afiliats estrangers, una caiguda molt més aguda que en la resta de l'Estat, on va baixar una mitjana de 3,71 per cent respecte a gener de 2009

18: Hawking va dir que Déu no existía, que ell no va ser el creador de la terra, en explicar-ho va dir la següent frase: “el principi de l'Univers no necessita Déu per tenir lloc, sinó que est governat per les lleis de la ciencia”.

Sizes: mini|medium|large|super size
Default User
  • By: Ariadna C.
  • Joined: almost 9 years ago
  • Published Mixbooks: 1
No contributors

About This Mixbook

  • Title: Noticies
  • Tags: None
  • Published: almost 9 years ago